Ziekenzalving

Gezalfd worden is kracht ontvangen om vertrouwvol verder te gaan

God kent ons. Voor Hem zijn we waardevol, een parel in Zijn hand. ​Ga met God en Hij zal met je zijn, jou nabij op al je wegen met zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn. Allen zijn we voor Hem zo kostbaar als een parel.​

Als mensen ouder of ziek worden, komen er ook zorgen of angst. Het is goed dat we dan eens allemaal bij elkaar komen, dat je mag voelen dat er mensen van je houden en voor je zorgen. De zorg die we dagelijks aan elkaar geven, willen we bekrachtigen door het sacrament van de ziekenzalving. ​

Door de zalving met heilige olie worden we doordrongen van Gods helende liefde die kracht schenkt. 

Ziekenzalving ontvangen

Wanneer u de ziekenzalving wil ontvangen of u wil een zalving aanvragen voor een geliefde dan kan u steeds contact opnemen met ons secretariaat of pastoor Sven. Bellen bij voorkeur.

Secretariaat
Mail: secretariaat@zonemeander.be

Pastoor Sven
Mail: sven@zonemeander.be
Tel.: 0494 87 23 58

Voor wie?

Ieder mens die staat voor een kantelmoment, (ernstig) ziek is of op hogere leeftijd is, kan het sacrament van de zieken ontvangen. Dit sacrament kan meerdere malen ontvangen worden. Het kan ook in groep gegeven worden.

Wie gezalfd wordt, ontvangt de kracht om te gaan waarheen het leven hen leidt. Wie gezalfd wordt, krijgt de zekerheid dat hij er niet alleen voor staat.