Vormsel

Het vormsel blijft verwijzen naar het doopsel. 'Confirmeren' betekent bekrachtigen, bevestigen. Het vormsel bekrachtigt het doopsel. Meer nog: het vormsel bekrachtigt en ontvouwt de Geest die in het doopsel gegeven werd
Vormsel

Je hebt in het voorjaar je Plechtige Geloofsbelijdenis gevierd samen met heel wat tochtgenoten in één van de kerken van onze pastorale zone… en je hebt ook al iets gehoord over 'het Vormsel'… We nodigen je uit om mee te doen met 'Kiem', onze jongerenwerking. 'Kiem' biedt je de kans om samen met je leeftijdsgenoten verder te groeien in je geloof.

Je ontvangt het Vormsel als je ongeveer 14 jaar bent. Als je je Vormsel wil vieren is het wel belangrijk dat je aan onze Kiem-werking meedoet.

Klik op de knop hieronder en vindt meer info over onze jongerenwerking 'Kiem'

Info- en oudermoment

Er gaat een infoavond door voor het vormsel en Kiem op donderdag 12 september 2024 om 20.00 u. in de OLV Boodschapskerk, Ommegangstraat te Liedekerke. We ontmoeten er elkaar in onze zorg om jongeren die zoeken naar zin en geloven en hoe we die zorg concreet maken.

Inschrijvingen

Inschrijven voor het vormsel van 2026 kan vanaf 12 september 2024.
Het digitale inschrijvingsformulier zal hieronder te vinden zijn.

Vormsel 2025

De vormselviering voor onze pastorale zone gaat door op vrijdag 9 mei 2025 om 19u in O.L.V- Boodschapskerk te Liedekerke

Documenten

Via volgende link kan je een aanvraag indienen voor het vormsel. Graag ook de bijlage hieronder downloaden, invullen, ondertekenen en bezorgen (via mail secretariaat@zonemeander.be of op het secretariaat; Driesstraat 5, 1790 Teralfene)

Bijlage privacy: Download hieronder

Contactpersonen

Voor meer info kan je steeds terecht op ons secretariaat of bij de leiding van Kiem

jongerenwerking.kiem@gmail.com 

Secretariaat@zonemeander.be