Algemeen nieuws pastorale zone Meander

Op donderdag 15 augustus om 11u30 vieren wij Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming aan de kapel van O.L.V. Ter Muilen. Iedereen is van harte welkom. Dit is een openluchtviering. Wij hopen op stralend weer! ­čśŐ­čî×

Onze geloofsgemeenschappen komen tijdens het weekend vierend samen rond leven gevende verhalen en brood en wijn. Ze willen inspireren en iets uitstralen.

Op donderdag 20 juni ging in de Sint-Jan-Evangelistkerk de participatieavond door voor de kerk in Affligem. Concreet werd het pastoraal plan voorgesteld voor de Zone Meander en nagedacht hoe en waar wij deze missie en visie kunnen waarmaken. In welke kerk komt de focus te liggen op liturgie? In welke kerk komt de focus te liggen op diaconie?...

Op 19 augustus 2024 richt de broederschap OLV Van Alsemberg - OLV Ter Muilen de jaarlijkse bedevaart in naar OLV van Alsemberg. Klik op de knop hieronder om het inschrijvingsformulier te downloaden.

Nieuwe website

10-06-2024

Hij is er! De website van de pastorale zone "Meander". Jullie hebben even in spanning moeten wachten op een plek waar je alles van het reilen en zeilen van onze pastorale zone kan terugvinden. Die is er er nu.